"Unika ting till barn, ibland till vuxna..."

Sol!

Publicerad 2012-07-21 21:10:57 i Överdelar,

Nu hoppas jag att sommaren är här!?! Råkade missfärga flera av Alfreds kläder idag, så vilken tur att jag hade dessa tillklippta. Dino-tyget är en favorit! Hoppas sonen tycker likadant!

Kunde inte låta bli!!!!!

Publicerad 2012-07-20 23:36:53 i Överdelar,

Innan jag gick o la mig skulle jag bara plocka ordning lite i syrummet, men där tygdelarna och skrek "sy mig, sy mig"! Ja, vad skulle jag göra? Bara att sätta sig vid maskinerna och börja. Och vips! En stund senare så har Alfred fått ytterligare en T-shirt :) Nu ska jag iaf sova, go natt :)

"Nyss så mötte jag en krokodil"

Publicerad 2012-07-18 22:16:33 i Överdelar,

När Alfred somnat för natten låste jag in mig i rummet bredvid hans, dvs mitt syrum! Förra veckan klippte jag ut delarna till denna lilla munkjacka. Collegetyget kommer från moonkids lagerrensning, härligt flossad insida. Luvan är fodrad med Liandlos "nyss så mötte jag en krokodil", även fickorna fodrade med detta tyg. Jag har bandkantar med mudd. Nu är det bara tryckknapparna kvar.... Gissar att den blir lite stor på min prins men han växer ju ;)

Idétorka....

Publicerad 2012-07-09 22:57:51 i Mössor,

Ikväll när sonen somnat o maken kollade fotboll passade jag på att sy, efter en stunds funderande sydde jag klart dessa små hjälmmössor som legat tillklippta ett tag. Har ju några kompisar som ha barn under året. Annars kan jag sälja dem :)

Ännu mer......

Publicerad 2012-07-08 11:43:43 i Överdelar,

Som tidigare inlägg, gjorde jag detta igår, shortsen är beställning till en kompis dotter. Linnet är som ni ser till min Alfred. Tandtrolltyger är från Liandlo, tryckknapparna kommer från 3exter. Det är oxå därifrån mina labels kommer ifrån.

Systuga!

Publicerad 2012-07-08 11:37:34 i Överdelar,

Enda fördelen med att ha en sjuk son är att han sover mycket och då får jag tid att sy! Hoppas så klart han mår bättre snart.... Detta hann jag med igår... Delar upp det på flera inlägg då appen hänger sig om man laddar för många bilder åt gången.

Om

Min profilbild

By T.Rengman

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela